Advertisement

Self Test Εργαζομενοι - Self Test Ypoxrewseis Ergazomenoi K Ergodotes Ta Epaggelmata Taxkey / Τα self test είναι το νέο «όπλο» για την καταπολέμηση της πανδημίας και είναι υποχρεωτικό σε αρκετούς χώρους εργασίας.

Self Test Εργαζομενοι - Self Test Ypoxrewseis Ergazomenoi K Ergodotes Ta Epaggelmata Taxkey / Τα self test είναι το νέο «όπλο» για την καταπολέμηση της πανδημίας και είναι υποχρεωτικό σε αρκετούς χώρους εργασίας.. « το πιο σημαντικό τεστ γίνεται εκτός σχολείου ». Το self test διενεργείται μία φορά την εβδομάδα, πριν την προσέλευση του εργαζομένου στον χώρο εργασίας του και έχει ισχύ για μια εβδομάδα από την ημέρα διενέργειάς του. Δείτε το βίντεο « self test εύκολα και απλά | οδηγίες χρήσης ». Ο κάθε πολίτης δικαιούται ένα self test την εβδομάδα, τέσσερα το μήνα, για διάστημα δύο μηνών, τα οποία μπορεί να προμηθευτεί με την επίδειξη του αμκα του από το φαρμακείο. Ποιοί εργαζόμενοι μπορούν να προμηθευτούν τα δωρεάν self tests την δευτέρα 10/5.

Από την προσεχή δευτέρα, 10 μαΐου, θα μπορούν οι εργαζόμενοι σε επιχειρηματικές δραστηριότητες σε οκτώ κλάδους, να προμηθεύονται δωρεάν τα self test, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο εργασίας και κοινωνικών υποθέσεων. Το self test διενεργείται μία φορά την εβδομάδα, πριν την προσέλευση του εργαζομένου στον χώρο εργασίας του και έχει ισχύ για μια εβδομάδα από την ημέρα διενέργειάς του. Τα self test είναι το νέο «όπλο» για την καταπολέμηση της πανδημίας και είναι υποχρεωτικό σε αρκετούς χώρους εργασίας. Στο φεκ η απόφαση για τους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα (καδ) aftodioikisi.gr Υπουργειο εργασιασ και κοινωνικων υποθεσεων γενική διεύθυνση εργασιακών σχέσεων, υγείας και ασφάλειας στην εργασία και ένταξης στην εργασία, της γενικής γραμματείας εργασίας

Self Test Poioi Ergazomenoi 8a Prepei Na Kanoyn Ypoxrewtika Apo Th Deytera Odigos Gr
Self Test Poioi Ergazomenoi 8a Prepei Na Kanoyn Ypoxrewtika Apo Th Deytera Odigos Gr from www.odigos.gr
Πώς πληρώνεται ο εργαζόμενος που θα βρεθεί θετικός τι γίνεται εάν μπει σε καραντίνα εργαζόμενος γιατί συνάδελφος του βρέθηκε θετικός Δείτε το βίντεο « self test εύκολα και απλά | οδηγίες χρήσης ». Το self test διενεργείται μία φορά την εβδομάδα, πριν την προσέλευση του εργαζομένου στον χώρο εργασίας του και έχει ισχύ για μια εβδομάδα από την ημέρα διενέργειάς του. Από σήμερα και μέχρι την κυριακή 25 απριλίου, το μέτρο των self test στις επιχειρήσεις θα εφαρμόζεται πιλοτικά, έτσι οι εργαζόμενοι είναι υποχρεωμένοι να προμηθευτούν τα self test με τον αμκα τους από τα φαρμακεία, να υποβληθούν στο τεστ και να δηλώσουν το αποτέλεσμα στην πλατφόρμα testing.gov.gr. Παράλληλα, αν βρεθεί εργοδότης που απασχολεί εργαζόμενο με θετικό self test, του επιβάλλεται πρόστιμο 1.500 ευρώ. Δηλαδή εάν κάποιος προμηθευτεί το self test μπορεί να το κάνει, σήμερα δευτέρα και να πάει στη δουλειά του, αλλά τη δήλωση μπορεί να την ανεβάσει και την τετάρτη, όμως από την ερχόμενη εβδομάδα, 24. Στο φεκ η απόφαση για τους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα (καδ) aftodioikisi.gr Τα πρόστιμα για τους παραβάτες σημειώνεται ότι ο εργοδότης δεν επιτρέπεται να απασχολήσει εργαζόμενο με φυσική παρουσία αν δεν έχει κάνει self test και δεν έχει δηλώσει το αποτέλεσμά του.

Αν το αποτέλεσμα του self test είναι θετικό, μετά τη δήλωση του αποτελέσματος, εκδίδεται από τη πλατφόρμα σχετική δήλωση, την οποία ο εργαζόμενος εκτυπώνει ή φέρει σε ηλεκτρονική μορφή.

Υπουργειο εργασιασ και κοινωνικων υποθεσεων γενική διεύθυνση εργασιακών σχέσεων, υγείας και ασφάλειας στην εργασία και ένταξης στην εργασία, της γενικής γραμματείας εργασίας Δείτε το βίντεο « self test εύκολα και απλά | οδηγίες χρήσης ». Τη δεύτερα το πρωί θα είναι διαθέσιμα από τα φαρμακεία τα δωρεάν self test στα οποία θα πρέπει να υποβάλονται υποχρεωτικά χιλιάδες. Δηλαδή εάν κάποιος προμηθευτεί το self test μπορεί να το κάνει, σήμερα δευτέρα και να πάει στη δουλειά του, αλλά τη δήλωση μπορεί να την ανεβάσει και την τετάρτη, όμως από την ερχόμενη εβδομάδα, 24. Από αύριο τετάρτη 5/5 έως το σάββατο 8/5 θα μπορούν να λαμβάνουν δωρεάν self test από τα φαρμακεία οι εκπαιδευτικοί, οι μαθητές και το διοικητικό προσωπικό πρωτοβάθμιας, δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και φοιτητών που κάνουν. Από σήμερα και μέχρι την κυριακή 25 απριλίου, το μέτρο των self test στις επιχειρήσεις θα εφαρμόζεται πιλοτικά, έτσι οι εργαζόμενοι είναι υποχρεωμένοι να προμηθευτούν τα self test με τον αμκα τους από τα φαρμακεία, να υποβληθούν στο τεστ και να δηλώσουν το αποτέλεσμα στην πλατφόρμα testing.gov.gr. Τα πρόστιμα για τους παραβάτες σημειώνεται ότι ο εργοδότης δεν επιτρέπεται να απασχολήσει εργαζόμενο με φυσική παρουσία αν δεν έχει κάνει self test και δεν έχει δηλώσει το αποτέλεσμά του. Από την προσεχή δευτέρα, 10 μαΐου, θα μπορούν οι εργαζόμενοι σε επιχειρηματικές δραστηριότητες σε οκτώ κλάδους, να προμηθεύονται δωρεάν τα self test, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο εργασίας και κοινωνικών υποθέσεων. Επεκτείνεται η χρήση των υποχρεωτικών self tests σε εργαζόμενους διαφόρων κατηγοριών από την προσεχή δευτέρα 19 απριλίου. Αν το αποτέλεσμα του self test είναι θετικό, μετά τη δήλωση του αποτελέσματος, εκδίδεται από τη πλατφόρμα σχετική δήλωση, την οποία ο εργαζόμενος εκτυπώνει ή φέρει σε ηλεκτρονική μορφή. Το self test, παραλαμβάνει ο εργαζόμενος από το φαρμακείο με την επίδειξη του αμκα του. Υποχρεωτικά θα είναι τα self test σε λιανεμπόριο, σούπερ μάρκετ, εστίαση, κομμωτήρια και μεταφορές για τους εργαζόμενους μία φορά την εβδομάδα. « το πιο σημαντικό τεστ γίνεται εκτός σχολείου ».

Από αύριο τετάρτη 5/5 έως το σάββατο 8/5 θα μπορούν να λαμβάνουν δωρεάν self test από τα φαρμακεία οι εκπαιδευτικοί, οι μαθητές και το διοικητικό προσωπικό πρωτοβάθμιας, δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και φοιτητών που κάνουν. Στο φεκ η απόφαση για τους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα (καδ) aftodioikisi.gr Τα πρόστιμα για τους παραβάτες σημειώνεται ότι ο εργοδότης δεν επιτρέπεται να απασχολήσει εργαζόμενο με φυσική παρουσία αν δεν έχει κάνει self test και δεν έχει δηλώσει το αποτέλεσμά του. Έτσι κάνουμε το self test Από σήμερα και μέχρι την κυριακή 25 απριλίου, το μέτρο των self test στις επιχειρήσεις θα εφαρμόζεται πιλοτικά, έτσι οι εργαζόμενοι είναι υποχρεωμένοι να προμηθευτούν τα self test με τον αμκα τους από τα φαρμακεία, να υποβληθούν στο τεστ και να δηλώσουν το αποτέλεσμα στην πλατφόρμα testing.gov.gr.

Ergazomenoi Kai Self Test Ola Osa Prepei Na Gnwrizete Kai Ti Isxyei Apo Shmera E Peiraias Gr
Ergazomenoi Kai Self Test Ola Osa Prepei Na Gnwrizete Kai Ti Isxyei Apo Shmera E Peiraias Gr from e-peiraias.gr
Αν είστε μαθητής λυκείου, σας ενδιαφέρει, γιατί. Τη δεύτερα το πρωί θα είναι διαθέσιμα από τα φαρμακεία τα δωρεάν self test στα οποία θα πρέπει να υποβάλονται υποχρεωτικά χιλιάδες. Ο κάθε πολίτης δικαιούται ένα self test την εβδομάδα, τέσσερα το μήνα, για διάστημα δύο μηνών, τα οποία μπορεί να προμηθευτεί με την επίδειξη του αμκα του από το φαρμακείο. Υποχρεωτικά θα είναι τα self test σε λιανεμπόριο, σούπερ μάρκετ, εστίαση, κομμωτήρια και μεταφορές για τους εργαζόμενους μία φορά την εβδομάδα. Υπουργειο εργασιασ και κοινωνικων υποθεσεων γενική διεύθυνση εργασιακών σχέσεων, υγείας και ασφάλειας στην εργασία και ένταξης στην εργασία, της γενικής γραμματείας εργασίας Ποιοι εργαζόμενοι κάνουν υποχρεωτικά 2 φορές την εβδομάδα. Έτσι κάνουμε το self test O υπουργός εργασίας, κωστής χατζηδάκης, κατά τη σημερινή ενημέρωση αποκάλυψε τις βασικές ρυθμίσεις για τα τεστ διάγνωσης κορονοϊού που θα είναι υποχρεωτικά από δευτέρα στον ιδιωτικό τομέα.

Παράλληλα, αν βρεθεί εργοδότης που απασχολεί εργαζόμενο με θετικό self test, του επιβάλλεται πρόστιμο 1.500 ευρώ.

Μέχρι στιγμής, 10.155 φαρμακεία έχουν διαθέσει 832.831 self test σε συμπολίτες μας. Το self test διενεργείται μία φορά την εβδομάδα, πριν την προσέλευση του εργαζομένου στον χώρο εργασίας του και έχει ισχύ για μια εβδομάδα από την ημέρα διενέργειάς του. Αν το αποτέλεσμα του self test είναι θετικό, μετά τη δήλωση του αποτελέσματος, εκδίδεται από τη πλατφόρμα σχετική δήλωση, την οποία ο εργαζόμενος εκτυπώνει ή φέρει σε ηλεκτρονική μορφή. Ποιοί εργαζόμενοι μπορούν να προμηθευτούν τα δωρεάν self tests την δευτέρα 10/5. Επεκτείνεται η χρήση των υποχρεωτικών self tests σε εργαζόμενους διαφόρων κατηγοριών από την προσεχή δευτέρα 19 απριλίου. O υπουργός εργασίας, κωστής χατζηδάκης, κατά τη σημερινή ενημέρωση αποκάλυψε τις βασικές ρυθμίσεις για τα τεστ διάγνωσης κορονοϊού που θα είναι υποχρεωτικά από δευτέρα στον ιδιωτικό τομέα. Υπουργειο εργασιασ και κοινωνικων υποθεσεων γενική διεύθυνση εργασιακών σχέσεων, υγείας και ασφάλειας στην εργασία και ένταξης στην εργασία, της γενικής γραμματείας εργασίας Τη δεύτερα το πρωί θα είναι διαθέσιμα από τα φαρμακεία τα δωρεάν self test στα οποία θα πρέπει να υποβάλονται υποχρεωτικά χιλιάδες. Τα πρόστιμα για τους παραβάτες σημειώνεται ότι ο εργοδότης δεν επιτρέπεται να απασχολήσει εργαζόμενο με φυσική παρουσία αν δεν έχει κάνει self test και δεν έχει δηλώσει το αποτέλεσμά του. Στο φεκ η απόφαση για τους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα (καδ) aftodioikisi.gr Έτσι κάνουμε το self test Τα self test είναι το νέο «όπλο» για την καταπολέμηση της πανδημίας και είναι υποχρεωτικό σε αρκετούς χώρους εργασίας. Από σήμερα και μέχρι την κυριακή 25 απριλίου, το μέτρο των self test στις επιχειρήσεις θα εφαρμόζεται πιλοτικά, έτσι οι εργαζόμενοι είναι υποχρεωμένοι να προμηθευτούν τα self test με τον αμκα τους από τα φαρμακεία, να υποβληθούν στο τεστ και να δηλώσουν το αποτέλεσμα στην πλατφόρμα testing.gov.gr.

Πώς πληρώνεται ο εργαζόμενος που θα βρεθεί θετικός τι γίνεται εάν μπει σε καραντίνα εργαζόμενος γιατί συνάδελφος του βρέθηκε θετικός Από σήμερα και μέχρι την κυριακή 25 απριλίου, το μέτρο των self test στις επιχειρήσεις θα εφαρμόζεται πιλοτικά, έτσι οι εργαζόμενοι είναι υποχρεωμένοι να προμηθευτούν τα self test με τον αμκα τους από τα φαρμακεία, να υποβληθούν στο τεστ και να δηλώσουν το αποτέλεσμα στην πλατφόρμα testing.gov.gr. Στο φεκ η απόφαση για τους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα (καδ) aftodioikisi.gr Ο κάθε πολίτης δικαιούται ένα self test την εβδομάδα, τέσσερα το μήνα, για διάστημα δύο μηνών, τα οποία μπορεί να προμηθευτεί με την επίδειξη του αμκα του από το φαρμακείο. Τα self test είναι το νέο «όπλο» για την καταπολέμηση της πανδημίας και είναι υποχρεωτικό σε αρκετούς χώρους εργασίας.

Poioi Ergazomenoi 8a Xreiazontai Self Test Apo Th Deytera Oi Kanones Kai Ta Prostima News Gr
Poioi Ergazomenoi 8a Xreiazontai Self Test Apo Th Deytera Oi Kanones Kai Ta Prostima News Gr from img.news.gr
Ο κάθε πολίτης δικαιούται ένα self test την εβδομάδα, τέσσερα το μήνα, για διάστημα δύο μηνών, τα οποία μπορεί να προμηθευτεί με την επίδειξη του αμκα του από το φαρμακείο. « το πιο σημαντικό τεστ γίνεται εκτός σχολείου ». Ρεκόρ στη διενέργεια self test και τη δήλωση των αποτελεσμάτων στην ειδική πλατφόρμα πρόκειται να σημειωθεί απόψε, καθώς από τη δευτέρα εντάσσονται περισσότερες ομάδες πληθυσμού στην κατηγορία εκείνων για τους οποίους. Δείτε το βίντεο « self test εύκολα και απλά | οδηγίες χρήσης ». Επεκτείνεται η χρήση των υποχρεωτικών self tests σε εργαζόμενους διαφόρων κατηγοριών από την προσεχή δευτέρα 19 απριλίου. Παράλληλα, αν βρεθεί εργοδότης που απασχολεί εργαζόμενο με θετικό self test, του επιβάλλεται πρόστιμο 1.500 ευρώ. Από την προσεχή δευτέρα, 10 μαΐου, θα μπορούν οι εργαζόμενοι σε επιχειρηματικές δραστηριότητες σε οκτώ κλάδους, να προμηθεύονται δωρεάν τα self test, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο εργασίας και κοινωνικών υποθέσεων. Τη δεύτερα το πρωί θα είναι διαθέσιμα από τα φαρμακεία τα δωρεάν self test στα οποία θα πρέπει να υποβάλονται υποχρεωτικά χιλιάδες.

Μέχρι στιγμής, 10.155 φαρμακεία έχουν διαθέσει 832.831 self test σε συμπολίτες μας.

Ο κάθε πολίτης δικαιούται ένα self test την εβδομάδα, τέσσερα το μήνα, για διάστημα δύο μηνών, τα οποία μπορεί να προμηθευτεί με την επίδειξη του αμκα του από το φαρμακείο. Από την προσεχή δευτέρα, 10 μαΐου, θα μπορούν οι εργαζόμενοι σε επιχειρηματικές δραστηριότητες σε οκτώ κλάδους, να προμηθεύονται δωρεάν τα self test, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο εργασίας και κοινωνικών υποθέσεων. Τα πρόστιμα για τους παραβάτες σημειώνεται ότι ο εργοδότης δεν επιτρέπεται να απασχολήσει εργαζόμενο με φυσική παρουσία αν δεν έχει κάνει self test και δεν έχει δηλώσει το αποτέλεσμά του. Το self test διενεργείται μία φορά την εβδομάδα, πριν την προσέλευση του εργαζομένου στον χώρο εργασίας του και έχει ισχύ για μια εβδομάδα από την ημέρα διενέργειάς του. O υπουργός εργασίας, κωστής χατζηδάκης, κατά τη σημερινή ενημέρωση αποκάλυψε τις βασικές ρυθμίσεις για τα τεστ διάγνωσης κορονοϊού που θα είναι υποχρεωτικά από δευτέρα στον ιδιωτικό τομέα. Από αύριο τετάρτη 5/5 έως το σάββατο 8/5 θα μπορούν να λαμβάνουν δωρεάν self test από τα φαρμακεία οι εκπαιδευτικοί, οι μαθητές και το διοικητικό προσωπικό πρωτοβάθμιας, δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και φοιτητών που κάνουν. Στο φεκ η απόφαση για τους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα (καδ) aftodioikisi.gr Πώς πληρώνεται ο εργαζόμενος που θα βρεθεί θετικός τι γίνεται εάν μπει σε καραντίνα εργαζόμενος γιατί συνάδελφος του βρέθηκε θετικός Έτσι κάνουμε το self test Το self test, παραλαμβάνει ο εργαζόμενος από το φαρμακείο με την επίδειξη του αμκα του. Υπουργειο εργασιασ και κοινωνικων υποθεσεων γενική διεύθυνση εργασιακών σχέσεων, υγείας και ασφάλειας στην εργασία και ένταξης στην εργασία, της γενικής γραμματείας εργασίας Ποιοι εργαζόμενοι κάνουν υποχρεωτικά 2 φορές την εβδομάδα. Ποιοί εργαζόμενοι μπορούν να προμηθευτούν τα δωρεάν self tests την δευτέρα 10/5.

Posting Komentar

0 Komentar